Violeta brand br.1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica

 

Violeta kao korporacija godinama razvija i stvara proizvode najvišeg stupnja kvalitete, a kada je u pitanju njega djece, primjenjena je posebna pažnja. Ponosno možemo istaknuti kako smo prvi razvili vlažne maramice sa 99% vode za naše najmlađe potrošače. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana i pročišćena postupkom reverzne osmoze, što garantira čistoću maramica na razini medicinske. Cijelu liniju čine još popularne maramice sa bademovim uljem, kozjim mlijekom, medom, njegujućim uljem te one bez parfema.

Bebina koža je do 5 x tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme koji postoje kod odrasle kože. Zbog toga zahtjeva njegu najvišeg stupnja čistoće i sigurnosti i upravo takvoj koži su prilagođene sve Violeta vlažne maramice, a dodatan benefit predstavlja njihova biorazgradivost.

Sav ovaj trud i kvaliteta Violeta proizvoda prepoznata je od strane potrošača kojima se ovim putem zahvaljujemo na lojalnosti jer smo i službeno proglašeni brojem 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica. Prema podacima iz panela trgovine koje ACNielsen d.o.o. provodi u Hrvatskoj na reprezentativnom uzorku maloprodajnih trgovina za kategoriju dječjih vlažnih maramica, pokazuje kako Violeta ima najveći vrijednosni udio (41%) u posljednjih dvanaest mjeseci u kategoriji dječjih vlažnih maramica u Hrvatskoj zaključno sa prosincem 2023.

 

*Izvor: NIQ, panel trgovine u Hrvatskoj, srpanj 2023.

Navedeni izračuni temelje se na NIQovim podacima prema kojima je Violeta vodeća robna marka u vrijednosnoj prodaji u kategoriji dječjih vlažnih maramica u Hrvatskoj u posljednjih dvanaest mjeseci zaključno sa prosincem 2023. (Copyright © 2023, Nielsen Consumer LLC)