[Ažurirano: 9.7.2021]

Pravila o privatnosti za Violeta doo

U tvrtki Violeta doo, dostupnoj na  https://violeta.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Violeta doo i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Datoteke dnevnika

Violeta doo slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo kao dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s ulazima / izlazima i moguće broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka. Naša Politika privatnosti stvorena je uz pomoć Generatora politike privatnosti.

Kolačići i web svjetionici

Kao i bilo koja druga web stranica, Violeta d.o.o. koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.

Za općenitije informacije o kolačićima, pročitajte članak “Što su kolačići” na web mjestu Cookie Consent website.

Pravila o privatnosti

Na ovom popisu možete potražiti Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Violeta d.o.o ..

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Violeta d.o.o., a koji se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da Violeta d.o.o. nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Violeta d.o.o. ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Kolačiće možete onemogućiti putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika. What Are Cookies?

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i usmjeravaju njihove mrežne aktivnosti.

Violeta doo svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takvu vrstu podataka na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da to odmah  uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Samo internetska pravila o privatnosti

Ova se Politika privatnosti odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u tvrtki Violeta doo. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu sa ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem našeg web mjesta pristajete na našu Politiku privatnosti i pristajete na njene Uvjete i odredbe.