Nove violeta double care „air dry“ pelene za najveće sportaše

Najveći sportaši na svijetu oni najmanji, a Violeta ih podržava novim AIR DRY pelenama sa zračnim jastučićima i trakicama koje se rastežu i do 300% više, kako bi se prilagodile i najzahtjevnijim pokretima.

Kako vaše dijete raste, njegove se potrebe mijenjaju, a ponekad to znači i promjenu pelena koje koristite. Ono što je djelovalo kod vašeg novorođenčeta možda neće djelovati tako dobro sada kada se kreće i puže. Ako pelena ne može pratiti sve pokrete puzanja, mogli biste se suočiti s puno više curenja, a samim time i mogućih iritacija.

Pronalaženje prave pelene za vašu bebu koja je već aktivna i istražuje svijet oko sebe, može zahtijevati malo više pokušaja, no najbitnije je da je pelena udobna i mekana na koži.
A prije svega je potrebno pronaći pelenu koja može ostati na mjestu bez obzira na to što vaše dijete odluči učiniti.
Nadahnuti predanošću svakog roditelja da svojoj bebi osigura najbolju brigu i njegu, svaka odluka koju donosimo i svaki korak koji poduzimamo prilikom razvoja pelena u Violeti, ima za cilj osigurati da su Double Care pelene i maramice maksimalno sigurne, mekane i zdrave.

Imajući to na umu pripremili smo novo izdanje Double Care pelena.

Nove Violeta Double Care pelene su namijenjene onima koji svakodnevno nadilaze granice svojih tijela, onima koji hrabro kroče u nepoznato i 100 puta dnevno padnu, samo da bi 100 puta ustali. Oni se ne srame pustiti suzu, a jedino što traže je puno ljubavi i suhu guzu.

Nove, poboljšanje Violeta Double Care pelene uz prepoznatljivu AIR DRY tehnologijom sa zračnim jastučićima nude:

• Maksimalnu mekoću i prozračnost. S više kretanja, dolazi do više trenja i više iritacije ako je bebina pelena pregruba. Zato je mekoća pelena karakteristika koju mame redovno odabiru kao najvažniju značajku. Površinski sloj Double Care pelena sadrži više od 700 mekanih jastučića koje pružaju osjećaj mekoće, poput oblaka.

• Dok se vaša beba kreće, pelena bi trebala ostati na mjestu, ali ne smije biti toliko stegnuta da izazove iritaciju. Naš novi fleksibilni pojas sa trakicama koje se rastežu do 300% više, omogućuje da se pelena prilagođava najrazličitijim pokretima, a kako se kreće beba tako se i pelene kreću s njom.

• Elastične gumice oko nogu pomoći će da pelena ostane na mjestu bez obzira na oblik tijela ili na gimnastiku koju vaše dijete počne raditi, a da pri tom nema propuštanja sa strane.

• Izuzetna apsorpcija – kada se vaša beba pokrene, neće se često htjeti držati mirno. Pelena koja dobro upija očuvat će vašu bebu suhom i spriječiti curenje dok istražuje svoj svijet.
Mekani jastučići na površini Double Care pelena smanjuju površinu dodira sa bebinom kožom pa je tako mogućnost iritacije svedena na minimum.

Violeta Double Care pelene su testirane i odobrene u Njemačkoj, ne sadrže parabene, mirise i elementarni klor. Godišnje se provede 10.000+ testova kako bi se osigurala kontinuirana i garantirana kvaliteta svakog pakiranja.

• U svakom Jumbo pakiranju pelena dolaze i POKLON baby maramice sa bademovim mlijekom.

Maramice sa organskim bademovim mlijekom su naše najprodavanije maramice i omiljene baby maramice u Hrvatskoj.
Od svih vrsta mlijeka, bademovo je jedno od nutritivno najbogatijih vrsta- bogato je vitaminima B6, C, E, ali i cinkom koji je tipičan sastojak proizvoda koji se koriste za obnavljanje stanica kože. Nježno čisti i hrani kožu, čineći je glatkom te smanjuju rizike od dehidratacije.

Svaka beba je jedinstvena, a kada se počne kretati, jednako tako se može odlučiti na zaista jedinstvene pokrete, one koje im se u tom trenutku čini najisplativijim. Zato donosimo nekoliko savjeta za odabir pravih pelena.

• Što sve treba uzeti u obzir pri kupnji pelena za bebe koje su aktivne ?

Pobrinite se da odaberete pravu veličinu. Baš kao i odjeća za bebe, ponekad samo oznaka veličine nije dovoljna. Veličine se preklapaju i to može pomoći prilagođavanju razlikama u obliku tijela. Svaka beba je jedinstvena pa u obzir treba uzeti stvari poput duljine trupa, kao i koliko su te male noge tanke ili bucmaste. I imajte na umu da se sve ove stvari često mijenjaju kako vaše dijete raste.

• Kada prijeći na veću veličinu pelene ?

Često će vaš prvi pokazatelj da je vrijeme da povećate broj biti pelena koja propušta ili koja puca u struku. Kada se tako nešto dogodi prvi put, možda je slučajno – možda pelena nije bila na svom mjestu. Ali ako vam se čini da čistite puno nereda, definitivno je vrijeme da povećate veličinu.

Još jedan pokazatelj je ako vaša beba ima crvene mrlje oko bedara nakon nošenja pelena. Elastika oko nogu trebala bi dobro pristajati kako bi se spriječilo curenje, ali bi se ipak trebala dovoljno rastegnuti da ne izazovu iritaciju kože. Ako vaša beba ima bucmastije noge, možda ćete morati povećati broj znatno prije ograničenja težine. Struk je također dobro mjesto za česte provjere. Htjet ćete biti sigurni da pelena vaše bebe dolazi točno ispod pupka i pruža dobru pokrivenost iznad stražnjice na leđima (kako biste spriječili propuštanje na leđima).

Sada kada smo naveli sve prednosti naših mekanih i fleksibilnih Air Dry pelena preostaje vam samo da uživate sa svojom bebom, dopustite joj istraživati svijet i naučite je da nije važno koliko puta padnete, već koliko puta ustanete.

Ali naravno, svaki pad će biti lakši ako se dočekate na mekane pelene i hrabro krenete naprijed, poput pravih sportaša !

BITI BEBA JE SPORT ZA SEBE !

#VioletaDoubleCare