Water care vlažne maramice sa 99% vode – Kao kap vode na dlanu

 

Tako mali i nježni, zaslužuju njegu najvišeg stupnja čistoće, a upravo su to Violeta Water Care vlažne maramice – posebno razvijene za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana do čistoće na razini medicinske, sa zaštitnim poklopcem koji sprječava isušivanje, a ujedno omogućuje funkcionalno korištenje. Dodatan benefit je njihova biorazgradivost, a kvaliteta je brzo prepoznata od strane potrošača te je Violeta proglašena brojem 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica.

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Water Care maramice bez straha od iritacija. One su vaš saveznik u svakodnevnim situacijama poput punih pelena, praznih kutija sa blazinicama, aktivnih dana i neprospavanih noći kada jedino što želite je čista i zadovoljna beba.

Bebina koža puno je tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme, zbog toga je važna kvaliteta maramica koje koristite, a uz Violeta Wate Care maramice svojoj bebi pružate sigurnost, baš kao kap vode na dlanu!