Violeta Double Care premium njega

 

Violeta Double Care dvostruko je brižno stvoren brend za male potrošače velikih kapaciteta! Svaki proizvod u asortimanu osmišljen je i proizveden s posebnom pažnjom, detaljnom analizom, testiranjem u laboratoriju i odobrenjem od strane stručnjaka za punjenje pelena, musavih nosića i veselih čuperaka!

Cijela linija proizvoda pokriva sve što vam je potrebno za njegu djece od glave do pete! Pelene, vlažne maramice, dječja kozmetika, podloge za prematanje, vlažni toaletni papir, deterdžent i omekšivač dio su ovog asortimana, a svaki od njih dolazi u nekoliko vrsta i oblika. Izdvajamo one naj popularnije, za njegu od prvog dana bez iznimke!

Nova linija baby pelena koja čini razliku!

Odabir pravih pelena za vašu bebu ključan je korak u osiguravanju udobnosti i suhoće. Koža malih beba puno je tanja i samim time osjetljivija od odraslih, zato joj je važna prozračnost i naj kvalitetniji materijali s kojima je u doticaju. Violeta Premium Cotton pelene sa površinskim slojem pamuka nježne su i sigurne za osjetljivu kožu beba. Kreirane su u suradnji s mamama, za djecu, mame i tate koji vole pelene sa svim „dobrim“ sastojcima, pa tako u njima nećete pronaći elementarni klor, formaldehide, parabene, dioksine ili parfeme. Pravi prirodni pamuk je najbolji pamučni proizvod koji sadrži malu količinu nečistoća i odlikuje se visokom apsorpcijom, izolacijom i sigurnošću. U kombinaciji sa više od 700 ultra upijajućih, mekanih jastučića koji smanjuju površinu dodira kože sa pelenom, beba se osjeća kao da lebdi na oblaku!

Kako bi pratile svaku dob i pokret, dolaze u 6 veličina, a sa svakim pakiranjem dolazi poklon – omiljene vlažne maramice na bazi vode.

 

Jednokratnim pelenama u prosjeku treba 500 godina da se razgrade u zemlji, a dijete samo u prvoj godini života potroši gotovo 3 000 pelena. Zbog toga su Cotton Premium pelene izrađene od 30% biorazgradivih materijala i to je tek početak naše održive promjene.

Water care vlažne maramice sa 99% vode – Nježnost od prvog dodira, ljubav za cijeli život!

Svjesni važnosti pravilne njege malih beba od prvog dana, razvili smo vlažne maramice potpuno sigurne za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana i pročišćena postupkom reverzne osmoze, što garantira čistoću maramica na razini medicinske. Osmotske membrane koje se koriste u ovom postupku imaju toliko sitne otvore da kroz njih mogu proći samo molekule čiste vode te se time dobiva voda najvišeg stupnja čistoće. Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Water care maramice bez straha od iritacija.

Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine koji štiti kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima dva puta više vitamina C od limuna, a ulje iz sjemenke bogato je OMEGA 3 i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima.

Water care maramice obavezan su dio svake torbe za bebe, kao i one za mame, kako bi u svim situacijama bile spremne na male izazove velikih majstora! Uvijek su pri ruci i za male noseve, obraščiće i prstiće koji istražuju svijet oko sebe. Praktičan poklopac osigurava funkcionalno korištenje i sprječava isušivanje, a često se reciklira u obliku ploča sa znakovima u dječjim vrtićima i igraonicama😊

 

Jeste li znali?

Dermatološki testirane u francuskom laboratoriju DermScan, kako bi bile 100% sigurne za upotrebu

 

Uloga kozjeg mlijeka u kozmetici

Savršeno čista i mirisna beba – od sada je tako jednostavno i super zabavno uz Violeta Double Care baby kozmetiku! Šampon i kupka te 2u1 obogaćeni su proteinima kozjeg mlijeka te su sigurni za korištenje od prvog dana. Formula „bez suza“ čini vrijeme kupanja ugodnijim za male bebe, a nestašnim todlerima postaje prava pjenušava zabava bez iritacija. Nanesite malu količinu na tjeme, trbuh, nogice i prstiće, dodajte malo škakljanja i neka čarolija počne!

Zašto baš kozje mlijeko? Jer je u svojoj osnovi vrlo slično majčinom mlijeku te sadrži sastojke koji njeguju i štite osjetljivu dječju kožu. Također, poznato je po protuupalnim svojstvima koja mogu pomoći u umirivanju nadražene kože smanjujući crvenilo i svrbež. Ovo je osobito važno kod beba koje pate od ekcema, iritacije kože ili drugih kožnih bolesti. Dodatna prednost kozjeg mlijeka u kozmetici je visok udio proteina koje koža lako upija, pružajući dubinski hidratantni učinak te obogaćuje zdravlje i razvoj bebine kože i kose.

Ako tražite prirodnu i nježnu kozmetiku za svoje dijete, razmislite o Violeta Double Care kozmetici na bazi kozjeg mlijeka i iskusite mnoge prednosti koje ona nudi!