Baby Maramice Bez Dodatnih Parfema

Naše bebe zasigurno ne mare za to hoće li njihova guza mirisati na cvjetne livade, dok mame naravno imaju neke svoje omiljene mirise koje preferiraju kada kupuju proizvode za bebe.

S druge strane prirodna aroma proizvoda koji nemaju mirisa, na prvu se može činiti neprivlačnom. No, ako razumijemo koliko je koža beba osjetljiva i može biti pogođena upotrebom proizvoda sa jakim parfemima, koji nisu dermatološki odobreni, onda postajemo više otvoreni za perfume- free opcije.Kožna barijera beba je do 30% tanja nego kod odraslih, što znači da može izgubiti vlagu dvostruko brže i stoga može biti osjetljivija na suhoću i iritaciju.

Dakle, poenta je, što je proizvod prirodniji, to je bolji za kožu beba.Iako ne mirišu kako smo možda navikli, nove Violeta Double Care maramice bez parfema ne sadrže dodani miris, što ih čini maksimalno sigurnima za korištenje na najosjetljivijoj koži pa čak i koži tek rođenih beba.

Ekstrakt bambusa okosnica je losiona ovih maramica čiji se benefiti kriju u bogatstvu prirodnog izvora važnog minerala silicijevog dioksida tzv, “silica”. Prirodna silica pomaže koži održati stabilnost njenog vezivnog tkiva, a uz to ima dodatno protuupalno djelovanje.
Osim prednosti za kožu, na maramice bez mirisa može trebati malo privikavanja. No, što više koristite proizvode bez mirisa, to se više navikavate na njih.

S vremenom, ako se zatim vratite na mirisne proizvode, aroma često može biti nadmoćna i zasmetati !
Suština je, kada su u pitanju maramice za bebe, izbjeći nadraživanje osjetljive bebine kože, što čišće, to bolje.

Osim što su po svojoj formulaciji potpuno prirodne, Perfume-free maramice su napravljene od 100% plastic free materijala koji je biorazgradiv i ne sadrži kemijske dodatke koji usporavaju biorazgradnju.