Nove Violeta Double Care Dječje Maramice

 

Dječje maramice nezaobilazan su predmet u arsenalu svakog roditelja kada se radi o higijeni njihovih mališana. S toliko mnogo marki i vrsta dječjih maramica dostupnih na tržištu, može biti teško odabrati one prave za nježnu I osjetljivu kožu svoje bebe. No, najnoviji član omiljene Violetine linije maramica “Double Care” možda je upravo rješenje koje ste tražili.

Violeta “Double Care” maramice sada dolaze s dodatnim blagodatima organskog ekstrakta meda i kamilice. Ove maramice blagog mirisa nježno čiste, hrane i pružaju finu mekoću dječjoj koži. Ekstrakt meda, poznat kao siguran omekšivač za njegu i zaštitu kože, prirodni je zadrživač vlage koji pomaže vlažiti i umiriti kožu. Kamilica pak dokazano smiruje iritacije, crvenilo i druge neugodne pojave na nježnoj bebinoj koži zahvaljujući visokom udjelu bisabolola.

Roditelji sada mogu uživati u dobro poznatoj Double Care kvaliteti po povoljnijoj i pristupačnijoj cijeni za sve u 2 najpopularnija pakiranja – pojedinačnom s 51 maramicom i višestrukom pakiranju s 5*51 maramicom. To znači da se sada možete opskrbiti ovim nevjerojatnim maramicama po super pristupačnim cijenama.

Maramice Violeta “Double Care” s organskim ekstraktom meda i kamilice uskoro će biti dostupne u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Ovo je sjajna vijest za roditelje u ovim zemljama koji su nestrpljivo čekali nježno i učinkovito rješenje za bebe.

Zaključno, kada su u pitanju dječje maramice, roditelji žele proizvod koji je nježan, učinkovit i pristupačan. Violeta “Double Care” maramice s organskim ekstraktom meda i kamilice potvrđuju sve te i više od toga. S prirodnim sastojcima i dobro poznatom kvalitetom, roditelji mogu biti sigurni da svojim mališanima pružaju najbolju njegu. Obavezno bacite oko  na ove nevjerojatne maramice u svojim lokalnim trgovinama.