PROGRAM DONACIJE PELENA ZA RODILIŠTA U REGIJI


Što smo napravili u 2020.godini ?

Brinuti za svoje kupce, kolege, ali i cijelu zajednicu je jedna od temeljnih vrijednosti u Violeti.
Ovaj duboki osjećaj svrhe u našoj zajednici strastveno pokazujemo dijelima i akcijama prema planetu i ljudima oko nas, a posebno prema obiteljima i djeci kako bi stvorili pozitivan socijalni utjecaj, kroz duže vrijeme.

Tako smo i u 2020.godini nastavili sa organiziranim programom donacija baby pelena i maramica rodilištima i bolnicama u regiji. Glavni cilj je da svaka novorođena beba dobije besplatan paketić pelena koje su joj potrebne za siguran rast, razvoj i napredak.
Ovaj program se više od 10 godina uspješno provodi u BIH, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i djelu Slovenije, a iduće godine nam je cilj pokrenuti isto i za Srbiju.

Iza ideje stoji činjenica da naše bolnice godišnje troše izdašne sume novca za higijenske potrepštine za bebe, čime ostaje manje novca za kupnju druge opreme. Također, svjesni smo i činjenice da se danas sve više obitelji susreće sa financijskim poteškoćama prilikom dolaska prinove.
U godini iza nas smo roditelje 52.858 beba oslobodili brige oko kupnje pelena za rodilište i na ovaj način donirali 422.864 pelene i 50.000 paketa baby maramica.

Jer na kraju krajeva što bi ova velika plavo-zelena kugla bila bez djece ?

#SVamaOdPrvogDana