Dio grupacije

Violeta подарува!

Violeta производи купуваме, пелени и летување добиваме

За да учествувате во наградната игра на Violeta, потребно е во временски период од 15.04-15.05.2024 да купите одеднаш било кои производи на Violeta Double Care во вредност од 1800 денари во било која од продавниците на DM, правилно и целосно да ја пополните online апликацијата на web страната.

 

Имате можност да добиете една од вредните награди:

  • 7-дневно летување за целото семејство во ресорт Urania во Хрватска
  • 155 X  месечна залиха на пелени

 

Повеќе детали за правилата:
Правила на наградната игра ДМ!