Dio grupacije

Виолета – Секој Добива

15.10.2022.-30.11.2022

Сите физички лица кои живеат или престојуваат во Македонија можат да учествуваат во наградната игра.

За учество во наградната игра
СО КУПУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ VIOLETA:
2 x пелени Double Care +
2 x бебе марамици Violeta +
2 x бебе козметика Double Care